Hormontest

SPYTTEST SOM ANALYSERES
PÅ ET TYSK LABORATORIE

49

HORMONTEST

Hormontesten er et vigtigt redskab og udgangspunkt for et forløb med Naturlig Hormon Terapi®. Vi retter nemlig op på hormonelle ubalancer ved at tilføre det der mangler og sætte ind der hvor for høje niveauer giver dig gener og symptomer. Uden en test kan vi ikke vide, hvad du mangler, og hvor der evt. er en skæv balance mellem dine hormonniveauer.

I hormontesten måler vi:

  • Østradiol
  • Østriol
  • Progesteron
  • DHEA
  • Testosteron
  • Cortisol

Hormontallene - og balancen mellem dem - giver os en forståelse for, hvor dine symptomer stammer fra og en god sikkerhed i, hvordan vi skal sætte ind, for at du får det bedre - både på kort sigt men også fremadrettet.

Vi sigter ikke bare efter at dæmpe dine symptomer med bioidentiske hormoner, men vi vil gerne fjerne det, der belaster dit hormonsystem, tilsætte det der mangler så du hurtigt kan mærke en bedring og sideløbende støtte op, der hvor kroppen har brug for det, så den selv kan finde tilbage til sin naturlige balance igen.

Hormonsystemet er meget følsomt og selv små påvirkninger kan give de modsatte symptomer af, hvad man egentlig ønsker. Det er ikke nødvendigvis et symptom på, at behandlingen er forkert, men der skal måske et par skridt til, før kroppen er klar til fx at få bioidentisk progesteron. Vi holder dig i hånden hele vejen og er klar til at vejlede dig, når du får behov for det.

KOM HURTIGT I GANG

En behandling hos os starter altid med en hormontest.

Det kan tage lidt tid før man kan tage sin hormontest, da den skal tages på bestemt dag i cyklus, hvis du stadig menstruerer (læs mere om hormontesten).

Men allerede i dag kan du begynde at rydde op i dine hormoner.
Ryd op i fremmedøstrogener og tungmetaller
Spis dig til en bedre hormonbalance
Stress af og giv din hormonbalance ro.