Anne Marie Vincentz

HEILPRAKTIKER

NHT®-VEJLEDER

KLINIK I ODENSE

3

Anne Marie Vincentz

Anne Marie er uddannet heilpraktiker, NHT®-vejleder. Hun tilbyder konsultationer, NHT-forløb, kurser og behandlinger med øreakupunktur og sindsrobehandling ved stress og uro. Konsultationer, behandlinger og kurser hos Anne Marie tilbydes i klinik i Odense C eller online.

Min tilgang, når jeg behandler som Heilpraktiker og NHT-vejleder

Livet er alt muligt. Det er opture og nedturer. Vi møder store og små udfordringer, sorger og glæder. Alt sammen giver sig øjeblikkeligt til udtryk i vores hormoner, som signalstoffer, der på hver sin måde påvirker vores fysiske krop og vores sind. Desuden bliver vi påvirket af den kemiske verden vi omgiver os med, den kost og de næringsstoffer vi indtager, som alt sammen påvirker vores krop og vores hormoner, der så igen påvirker vores humør og vores velbefindende. Derfor er det for mig, altid interessant at se på livet som helhed, når jeg ser på hvorfor en krop og et sind er kommet ud af balance.

Jeg er som udgangspunkt et nysgerrigt menneske. Jeg er åben for nye vinkler på livet. Jeg er samtidig skeptisk og et menneske som har brug for at forstå logikken og virkemåden i de ting jeg beskæftiger mig med. Det er ikke nok, at nogen fortæller mig at ”sådan er det”. Det være sig sjæleligt og fysiologisk.

Derfor bruger jeg tid på at forklare den behandling jeg giver, og bruger tid på at lytte til din historie, for at forstå hvordan du er kommet dertil hvor du er, og grunden til at du nu sidder foran mig og ønsker min hjælp.

Min vej til at blive Heilpraktiker og NHT-vejleder

Oprindeligt er jeg uddannet Teknisk Assisten og har begået mig i den danske byggebranche siden 1998. Jeg har arbejdet både i arkitekt- og ingeniørfirmaer, men også entreprenører og bygherre. Så alt i alt har jeg nok været hele vejen rundt. Det har været med til, at jeg har fødderne solidt plantet i jorden.

Jeg har derudover en 2 årig uddannelse i healing og sindsrobehandling, hos Steen Kofoed. Altså umiddelbart to verdener som ligger et godt stykke fra hinanden og ikke lige ligger til højre benet at kombinere. Derfor manglede jeg også bindeledet imellem krop og sjæl.

Livet skal levet på jorden, og ikke i himlen.

I midten af 0’erne falder jeg over en bog af Arvin Larsen, som hedder ”Livets Hormoner”. I bogen udviser han en meget indgående fysiologisk, biologisk og biokemisk viden, samtidig med at han beskriver hvordan hormoner og følelser er et udtryk for hinanden. Altså forbinder han krop og sind på en måde som jeg falder på halen over. Jeg vidste med det samme, at dette måtte jeg simpelthen dykke længere ned i.  Arvin Larsen er heilpraktiker og underviste på Heilpraktikerskolen. Så nogle år senere melder jeg mig ind på Heilpraktiker uddannelsen i Silkeborg. På det tidspunkt er det en 3 årig læge eksamineret uddannelse, ledet af speciallæge og Heilpraktiker Anna Iben Hollensberg og hendes mand Heilpraktiker Jesper Hollensberg.

Den naturlige overbygning til Heilpraktiker-uddannelsen, var at uddanne mig videre til hormonterapeut med NHT-vejleder uddannelsen. På den måde kommer jeg hele vejlen rundt om hormonerne og måder at hjælpe folk tilbage i balance på flere planer.

KONTAKT

Klinik i Odense

Windelsvej 74, 1. sal

5000 Odense C

annemarie@hormonterapeuterne.dk

Tlf.: 61 60 93 74

Telefontid:
tirsdag 17-18
onsdag 18-20

Du kan altid sende en sms eller indtale en besked, og så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt 🙂