Om hormonterapeuterne

Hormonterapeuterne er et samarbejde mellem Lili Denta, Anne Marie Vincentz og Stine Mathieu. Vi har klinikker i Odense og København, men Hormonterapeuterne er et behandlerfællesskab der tager udgangspunkt i  NHT® - Naturlig Hormon Terapi og heilpraktik.

Sammen formidler vi hvad NHT® står for, og så bruger vi hinanden som sparringspartnere til at lede efter årsager til de hormonelle ubalancer hos vores klienter. Vi trækker på vores fælles viden og erfaringer for at kunne tilbyde en så kompetent og grundig vejledning som muligt.

Hormonsystemet er komplekst, og resultatet af Naturlig Hormonterapi afhænger langt henad vejen af din egen indsats. Derfor arbejder vi samtidig på at udvikle gode vejledninger og oplysning om den behandling vi tilbyder. Nogle mennesker har brug for en nem og overskuelig plan at holde sig til, andre har brug for viden og forståelse for at kunne at gennemføre og vedligeholde livsstilsændringer. Vi vil gerne imødekomme alle behov.

Om heilpraktik

En heilpratiker betyder egentlig person der beskæftiger sig med at hele. Altså hjælpe kroppen til at blive hel og velfungerende igen. Begrebet kommer fra tysk, og i Tyskland kan man vælge at gå til sin heilpraktiker eller sin læge, begge dele dækkes sygesikringen.

I Danmark er uddannelsen til heilpraktiker ikke en del af det etablerede sundhedsvæsen, men uddannelsen her er også drevet og eksamineret af en læge og beregnet til at være alment naturmedicinsk. Vi arbejder med at forstå og behandle årsagen til symptomer og gener og ikke blot dulme eller behandle symptomerne.

Vi forsøger at afdække hvorfor din krop er kommet ud af balance og støtte med urter, vitaminer, mineraler og urter der, hvor den har mest behov for at blive stimuleret for at kunne finde tilbage til en sund balance igen. Heilpraktikere i sig selv ikke specialister men generalister - alment praktiserende naturmedicinere.

Vi er alle tre RAB registrerede (Registreret Alternativ Behandler) heilpraktikere gennem Dansk Heilpraktikerforening under tilsyn af Sundhedsstyrelsen.

Om NHT®-Naturlig hormonterapi

NHT®-uddannelsen varetages af NHT® Center for Naturlig Hormonterapi. Det er en uddannelse som lægger stor vægt på forskning, laboratorietests og genopretning med afprøvede naturmedicinske protokoller.

Hvor heilpraktikken har en holistisk og bred tilgang til naturmedicinsk behandling, så foregår NHT@-vejledningen efter strukturerede protokoller. De bruges til at rette op på hormonel ubalance i relation til bl.a. stofskiftesygdomme, fertilitetsproblemer, endometriose, cyster, fibromer, autoimmune sygdomme PMS, gener ifm. overgangsalder, angst, depression og strategier til forebyggelse og behandling af kræft med naturlige midler.

Certifikatet fra Center for Naturlig Hormonterapi udstedes hvert år til NHT®-vejledere, som er aktive behandlere og fremgår af behandlersiden.

Du finder os i København og Odense

Stine Mathieu

STINE MATHIEU

Stine tilbyder konsultationer i sin klinik på Frederiksberg og online. Stine tilbyder desuden stressbehandling ved søvnproblemer, uro, angst og ADHD.

Anne Marie Vincentz

ANNE MARIE VINCENTZ

Anne Marie tilbyder konsultationer i sin klinik i Odense og online. Hun benytter sindsrosbehandling og øre-akupunktur ved smerter, uro og stress.

 

Lili Denta

LILI DENTA

Lili Denta tilbyder konsultationer i sin klinik på Frederiksberg og online. Lili er desuden uddannet phytoterapeut og arbejder bredt med urter og naturmedicin.