stine mathieu

HEILPRAKTIKER

NHT®-VEJLEDER

TRAUME- OG STRESSBEHANDLING

KLINIK PÅ FREDERIKSBERG

Stine Mathieu

Stine Mathieu

Stine Mathieu er uddannet heilpraktiker(RAB), NHT®-vejleder og har efteruddannet sig inden for stress- og traumeterapi. Hun tilbyder NHT® hormonforløb, kurser og behandlinger med øreakupunktur og stressbehandlinger med Nada, chromoterapi, myorefleksterapi og øreakupunktur ved uro, søvnproblemer  og psykisiske traumer. Konsultationer, behandlinger og kurser hos Stine tilbydes i klinik på Frederiksberg eller online.

Søgte hjælp og endte som heilpraktiker

Jeg er oprindeligt uddannet journalist og var tidligere meget skeptisk i forhold til alternativ behandling.

Det var først da min ældste datter fik problemer omkring 10-års alderen, at jeg opsøgte en heilpraktiker. Jeg var helt solgt, så jeg søgte ind på heilpraktikerskolen og blev heilpraktiker nogle år senere.

I løbet af studiet fik min yngste datter en række udfordringer - både psykiske og fysiske. Hun blev diagnosticeret med ADHD og det var indgangen til en række kurser til lindring af uro, søvnproblemer, stress og traumer og ikke mindst NHT®-uddannelsen.

Det har også givet afsæt til e-bogen Spis dig til Ro; få styr på stresshormonerne ved ADHD.
Køb e-bogen på Saxo.com

Stadig journalist og politisk aktiv

Jeg er journalist i hjertet så formidling er vigtigt for mig. Vi er ikke læger - men vi vejleder, oplyser og guider vores klienter til at kunne hjælpe sig selv. Jeg synes selv, det er lettere at gennemføre ændringer i min livsstil, hvis jeg forstår hvorfor. Derfor arbejder jeg sideløbende på e-bøger, kurser og online guides, som både skal udbrede kendskabet til det vi laver og hjælpe vores klienter til at komme helt i mål.

Sideløbende med min klinik har jeg fået implementeret forebyggelse og naturmedicinsk behandling på Frederiksberg Apotek og vejledt en række andre apoteker. Jeg sidder desuden som næstformand i paraplyorganisationen SundhedsRådet, som er med i SRAB; Styrelsen for Patientsikkerheds Råd om Alternativ Behandling.

Jeg dedikerer mig 100% til hver eneste af mine mine klienter i klinikken, men jeg arbejder samtidig for at gøre alternativ behandling behandling mere kendt og anerkendt i Danmark.

JEG TILBYDER DESUDEN

NATURMEDICINSK KONSULTATION

Har du gener som ikke er hormonelt betinget eller ønsker du at starte med naturmedicinsk behandling, så kan du booke en naturmedicinsk konsultation.

Læs mere her

 

STRESS- OG TRAUMEBEHANDLING

Har du smerter, søvnbesvær, uro, koncentrationsproblemer, forstoppelse, muskelspændinger eller hovedpiner, som bliver trigget af- eller forværret af stress? Så kan en stress- og traumebehandling hjælpe.

Læs mere her

Nada logo

KONTAKT

Klinik på Frederiksberg

Falkoner Alle 1, 3. sal (Kontor i byen)

2000 Frederiksberg

Email:

stine@hormonterapeuterne.dk

Tlf.: 31 27 07 80

Telefontid:

mandag 10-12

torsdag 13-15