hormonforløb

1. Kort indledende konsultation

2. Hormontest og spørgeskema

3. Dybdegående konsultation - resultaterne

4. Du arbejder selv med behandlingsplan og vejledninger

5. Opfølgning

2
39

Hormonforløb

Et hormonforløb hos os bygger på test og protokoller fra NHT® udviklet af Center for Naturlig Hormonterapi og bakkes op af metoder fra den tyske heilpraktik, hvor vi samtidig forsøger at afdække årsagen til dine symptomer.

Du skal altid starte med at booke en indledende konsultation. Her taler vi om dine gener og symptomer og vurderer, om hormonforløbet er den rigtige løsning for dig. Du får en test med hjem, og resultaterne taler vi om, når du kommer til en mere udførlig konsultation senere. Du modtager en personlig behandlingsplan, som tager udgangspunkt i din hormonbalance. Forløbet afsluttes med en opfølgning.

Indledende konsultation
Hormontest
NHT Konsultation
Behandlingsplan
Opfølgende NHT konsultation

1. KORT INDLEDENDE KONSULTATION (30 min)

Ved den indledende konsultation taler vi om dine gener og symptomer og hvad læge eller andre behandlere evt. har anbefalet. Vi fortæller om hvad et forløb med Naturlig Hormonterapi indebærer, og hvad du kan forvente.

Du får et par råd med efter den indledende konsultation, og den koster 300 kroner, hvis du vælger ikke at gå videre med hormonforløbet.

På Frederiksberg kan du også starte med et introkursus. Læs mere om det her.

2. HORMONTEST OG SPØRGESKEMA

Ved den indledende konsultation får du et testkit med hjem. Det er en spyttest, som du skal tage hjemme på en bestemt dag i cyklus. Du bliver også bedt om at udfylde et spørgeskema hjemme før du kommer til den dybdegående konsultation.

Læs mere om hormontesten

3. DYBDEGÅENDE KONSULTATION (ca. 60 min.)

Når vi har modtaget resultatet på din hormontest og du har svaret på spørgeskemaet, kommer du til den dybdegående konsultation. Her spørger vi ind til symptomer, sygdomshistorie og andre forhold, som kan være medvirkende årsager til dine hormonelle ubalancer.

Det er i denne konsultation, at vi vil komme grundigt rundt om dig og forstå hvorfor, din krop og dit hormonsystem reagerer som det gør. Vi trækker måske på andre heilpraktikerværktøjer som irisanalyse, øreakupunktur og klinisk undersøgelse, hvis det er relevant.

4. BEHANDLINGSPLAN

Efter den dybdegående konsultation modtager du en behandlingsplan og supplerende vejledninger som gør det overskueligt for dig at følge planen. Planen indeholder oftest en række kosttilskud, urter og homøopatiske lægemidler samt bioidentiske hormoner.

Kostråd og råd til stresshåndtering kan også indgå i behandlingsplanen. Har du spørgsmål undervejs, så er vi klar til at hjælpe dig.

5. OPFØLGENDE KONSULTATION

Vi anbefaler at du kommer til en opfølgning efter 2-3 måneder. Det afhænger af dine symptomer og af dig hvor lang tid der skal gå. Det aftaler vi når du kommer til den dybdegående konsultation.

Ved opfølgningen vurderer vi, hvordan du har taget imod behandlingen, om der stadig er noget der skal justeres og følges op på, eller om du blot skal sendes afsted med en håndfuld gode råd til at kunne håndtere dine symptomer fremover.

 

PRIS: 3.600 kroner for hele forløbet inkl. hormontest og forsendelse

KOM HURTIGT I GANG

En behandling hos os starter altid med en hormontest.

Det kan tage lidt tid før man kan tage sin hormontest, da den skal tages på bestemt dag i cyklus, hvis du stadig menstruerer (læs mere om hormontesten).

Men allerede i dag kan du begynde at rydde op i dine hormoner.
Ryd op i fremmedøstrogener og tungmetaller
Spis dig til en bedre hormonbalance
Stress af og giv din hormonbalance ro.