Christina Chantelou

HEILPRAKTIKER

NHT®-VEJLEDER

KLINIK I HORNSLET

Christina Chantelou

Christina Chantelou

Christina er uddannet pædagog, Heilpraktiker (alment praktiserende naturmediciner), NHT®-
vejleder og systemisk familieterapeut. Hun har videreuddannet sig indenfor homøopati,
kinesiologi,OPR (One-Point-Reflexology) kost/ernæring og øreakupunktur.
I klinikken tilbyder hun NHT-forløb og naturmedicinske konsultationer, Over zoom og telefon
er det muligt at få vejledning i brug af kosttilskud og bio-identiske hormoner samt
homøopatiske konsultationer (Bach og Narayani)

VOKSET OP MED NATURMEDICIN OG NATURLIGE TERAPIER

Jeg er vokset op med at bruge naturmedicin og naturlige terapier som førstevalg ved sygdom, så det var derfor også naturligt for mig som 18-årig at tage kurser i Kinesiologi og massage for at kunne hjælpe andre af med deres smerter.

Som 20-årig startede jeg klinik sideløbende med job i helsekost, som efter et par år udviklede sig til, at jeg sammen med min mand  åbnede en frugt, grønt og helsekost. Klinikken og butikken blev skubbet lidt i baggrunden da der kom et par børn til og jeg tog en pædagoguddannelse. Derefter arbejdede jeg som  daginstitutionsleder i 7-8 år og i den forbindelse uddannede jeg mig til systemisk familieterapeut.

En dag faldt jeg over heilpraktikeruddannelsen og blev meget begejstret da jeg opdagede at flere af underviserne, havde jeg hørt omtalt i mit barndomshjem og de fag der blev undervist i, kunne give mig den teoretiske baggrund og faglige viden for det jeg som barn og ung tog som en selvfølge.

Så det var slut med at være kommunalt ansat, jeg ville tilbage til mine rødder og endnu engang startede jeg klinik op med massage og kinesiologi og tilførte løbende de forskellige terapier, jeg lærte på Heilpraktikerskolen.

Da jeg var i starten af 50'erne, begyndte jeg selv så småt at mærke symptomer på overgangsalderen. Jeg undersøgte muligheden for naturlig hormonterapi og det resulterede i - til stor gavn for både mig selv og mine klienter - at jeg uddannede mig til NHT®-vejleder ved Center for Naturlig Hormonterapi.

Efterfølgende har jeg fået øjnene op for, HVOR stor betydning hormonernes optimale samspil har, for at rette op på mange ubalancer i krop og sind. Så med fokus på kost/ernæring og bio-identiske hormoner, tager jeg i min klinik afsæt i at vejlede ud fra at fjerne det, der er for meget af og tilføre det, der mangler.

KONTAKT

Klinik i Hornslet

Amaliegårdvej 102

8543 Hornslet

Email:

Christina@hormonterapeuterne.dk

Tlf.: 61 65 09 57

Telefontid:

Hverdage 9-17