PRISER

 1. NHT indledende konsultation
 2. Hormontest (inkl. forsendelse til tysk laboratorie)
 3. NHT dybdegående konsultation
 4. Behandlingsplan
 5. NHT opfølgende konsultation
 6. NHT afsluttende konsultation

Ved en kort indledende konsultation, taler vi om dine gener og symptomer og du hører mere om hvad et forløb med Naturlig Hormonterapi indebærer, og hvad du kan forvente.

 • Går du videre med hormonforløbet indgår denne konsultation i de 4.200 for hele forløbet og du får en hormontest med hjem.
 • Ønsker du ikke at gå videre, koster den indledende konsultation 300 kroner.
Opfølgende NHT konsultation

Har du behov for en ekstra opfølgning udover den, der allerede er inkluderet i forløbet, så kan du bestille endnu en opfølgende konsultation. Det er dog kun muligt at bestille en opfølgende konsultation, hvis du har været i hormonforløb hos en af os.

Hormontest

Det kan være en god ide at få checket hormontallene igen efter 6-8 måneder. Det er kun muligt at bestille en opfølgende hormontest og -konsultation, hvis du har været i hormonforløb hos en af os inden for det seneste år.

Opfølgende hormontest og -konsultation indeholder:

 1. En opfølgende hormontest (inkl. forsendelse)
 2. En opfølgende konsultation
 3. En justeret behandlingsplan
Hormontest

Som et supplement til et NHT Hormonforløb tilbyder vi en komplet stofskiftetest med måling af frit T3, frit T4, TSH og anti-TPO med test som du selv laver hjemme med et prik i fingeren. Testen sendes til et tysk laboratorium og vi modtager testresultatet. Med udgangspunkt i testresultatet og din hormontest vejleder vi dig i at støtte dit stofskifte. (Bemærk prisen gælder som tilkøb til et NHT hormonforløb hos os)

Læs mere om stofskiftetesten

Hormontest

Som supplement til stofskiftetesten tilbyder opfølgende tests af frit T3. (Bemærk, prisen gælder som tilkøb til ovenstående stofskiftetest).