Hormornelle problemer

Vi hjælper med gener, ubalancer og sygdomme, som har udgangspunkt i hormonelle ubalancer. Tegnene kan vise sig allerede i puberteten og fortsætte i mange år som uregelmæssige- og smertefulde menstruationer, acne, humørsvingninger og hovedpine. Uuholdelige gener i overgangsalderen er ofte  også udtryk for, at hormonbalancen er skæv, så man reagerer kraftigt på de hormonelle ændringer. Kvinder med cyster, fibromer, Lichten Schlerosus og endometriose kan ofte hjælpes med Naturlig Hormon Terapi®. 

Overgangsalder
OVERGANGSALDER

Nogle kvinder får vold-somme symptomer i årene op til overgangsalderen. Kroppen viser tegn på hormonelle ubalancer.

Læs mere

ENDOMETRIOSE
ENDOMETRIOSE

Endometriose er livmoder-væv der vokser uden for livmoderen opdages ofte i forbindelse med kraftige og smertefulde blødninger.

Læs mere

Livmoder
CYSTER OG FIBROMER

Cyster og fibromer er som udgangspunkt ufarlige vækster i livmoder og æggestokke, men de kan være generende.

Læs mere

LICHEN SCLEROSUS

LICHEN SCLEROSUS

Lichen sclerosus er en hudsygdom, som ofte rammer de ydre køns-organer. Sygdommen er kronisk men der er meget man selv kan gøre.

Læs mere

Menstruationssmerter

CYKLUSPROBLEMER

Har du uregelmæssige menstruationer, smerter, kraftige blødninger, acne eller migræne op til menstruation. Så er det et godt tidspunkt at sætte ind.

Læs mere

Gravid
FERTILITETSPROBLEMER

Manglende ægløsning kan have stået på i mange år, men opdages ofte først når man gerne vil være gravid. Vi kan hjælpe med fertili-tetsproblemer og PCO(s).

Læs mere