lili denta

HEILPRAKTIKER

NHT®-VEJLEDER

PHYTOTERAPEUT

KLINIK PÅ FREDERIKSBERG

Lili Denta

Lili Denta tager ikke længere nye klienter. Du kan fortsat bestille tid hos Lili hvis du allerede er i forløb hos Lili. Nye klienter henvises til Stine på Frederiksberg/online eller Anne Marie i Odense/online.

lili denta

Lili Denta er uddannet Phytoterapeut - en terapeut, som primært anvender potente ekstrakter fra individuelle lægeplanter i behandlingen af klienter, sammen med tilskud af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, kost- og livsstilsregulering. Derudover er hun uddannet Heilpraktiker (RAB) og har NHT®-vejleder uddannelsen fra Center for Naturlig Hormonterapi.

Respekt for naturen

Jeg har en baggrund fra modebranchen, hvor jeg har arbejdet med bæredygtig produktion af tøj og tekstiler i mange år, og hvor fokus har ligget på at skåne miljøet og de mennesker, der arbejder med at producere det tøj, vi går i. Jeg har en dyb respekt for naturen – ikke bare for at beskytte den – men for dens evne til at styrke og genoprette ubalancer i os mennesker.

Derfor har det været en naturlig videreudvikling af min interesse for økologi til en trang til at vide mere om naturmedicin, og hvordan vi kan optimere vores velvære ved hjælp af naturen.

Og det er ud fra samme interesse, at jeg har startet en urtehave op på Livø, sammen med min søn, som  er skovløber på øen.

Alt det, jeg har lært over de sidste mange år, bruger jeg nu i min praksis. Efterhånden som jeg lærer mere, vil den lærdom jeg får blive inkluderet i mine behandlinger.

Jeg er nysgerrig og vidensbegærlig af natur og bliver aldrig træt af at lære. I min praksis er formålet at hjælpe mine klienter og dele ud af min viden.

JEG TILBYDER DESUDEN

SUNDHEDSTJEK, CELL WELLBEING, HÅRSCAN OG IRISANALYSE

Inkl. udførlig rapport

 

Er din krop i ernæringsmæssig balance? Påvirker miljøet dit generelle velvære? Få svaret gennem denne konsultation ved hjælp af en irisanalyse og Cell Wellbeings hårscanningsteknologi. Du vil modtage dit personlige sundhedsprogram til optimalt velvære, blive klogere på dit genetiske potentiale og få redskaber til at optimere din sundhed.

KONTAKT

Klinik på Frederiksberg

Falkoner Alle 1, 3. sal (Kontor i byen)

2000 Frederiksberg

Email:
lili@hormonterapeuterne.dk

Tlf.: 24 64 69 64
Telefontid:
mandag 13-15
torsdag 10-12